Sverige april 2018
Vi besøker: Røldal, Magnor, Charlottenberg, Arvika, Strømstad, Sandefjord, Flekkefjord, Stavanger

(Opplysninger er hentet fra wikipedia, brosjyrer, informasjonsmateriell og egne notater.)
NB! Denne siden er under arbeid og bildene har vi tatt selv 
Siden er vist ganger.
(sist oppdatert 27.04.18)

kart

Første stoppDag 1.

Ca 19.30 kom vi oss av gårde og stoppet i Røldal. Vi sov relativt bra, men våknet tidlig. Vi spiste frokost og kjørte ca 08.30. Fint men kaldt og laveste temperatur var 3 gr.

HaukelifjellDag 2.

Vi kjørte til Notodden der vi tok oss litt mat. Så kjørte vi videre mot Magnor. I Oslo ved Sollihøgda var det lang kø og vi brukte 25 minutter på 3 km. Så var vi innom Magnor.

CharlottenbergDag 2.

Så bar det over grensen til Sverige. Vi handlet litt på Charlottenberg og kjørte til Arvika. På vegen var det 20 gr og her var det 18.

ParkeringDag 3.

Vi sov godt, selv om det var noe høy musikk og bilkjøring i natt.Vi gikk en tur i sentrum. Været er flott og vi sitter ute og slapper av.

VeteranbilDag 3.

Vi gikk en tur i parken og bort til byen. Det var mange eldre, spesielle biler som kjørte rundt.

VeteranbilDag 3.

Veteranbiler i sentrum.

ArvikaDag 4.

Men det var kaldt i natt. Innsjøen hadde fått et nytt tynt islag. Det var sol og blå himmel. Vi spiste og pakket og kjørte veg nr 175 til Strømstad (ca 3,5 timer). Flotte veger, lite trafikk og fint vær. Vi bokket inn på Strømstad camping.

Color VikingDag 4 og 5.

Vi sjekket ut og kjørte på "Harryhandel". Kjøtt og annet godt. Vi pakket i kjøleboksen og kjøleskapet og puttet ting over alt. Vi hadde litt tid før ferja skulle gå og kjørte på Utstyrsbutikken. Vi kom oss ombord i Color Viking kl 13.40. og var i Sandefjord ca 16. Så er det bare å kjøre mot Stavanger. Vi planla å kjøre til Lyngdal, men der var det ikke åpent på campingplassen, så vi kjørte til Flekkefjord. Vi våknet til regn. Og har nok sovet dårlig begge to. Etter frokost kjørte vi til Stavanger og brukte litt over to timer. Totalt hadde vi kjørt 1400 km.

Til forsida