Bobil i 2016: Karmøy - Lofoten del 1, Fra Sandve til Stiklestad
Vi besøkte Kinsarvik, Hardangervidda, Gol, Beitostølen, Otta, Dombås,Trondheim,Stiklestad, (Opplysninger er hentet fra brosjyrer, informasjonsmateriell og egne notater.)
NB! Denne siden er under arbeid og bildene har vi tatt selv 
Besøkt av: (sist oppdatert 20.07.16)
Til del 1 Til del 2 Til del 3 Til del 4
kart Sandve-StiklestadKinsarvik Dag 1.
Vi kjørte fra Sandve kl 9.50. Det er opphold, men grått og det kommer noen regndråper. Rett før Ullensvang var vegen stengt. Det sto skilt at den kunne være stengt i opptil 2 timer. Det kom nesten ingen biler imot oss. Så det var herlig å kjøre på de smale vegene. Da vi kom fram begynte køen å bevege seg, men det tok lang tid før vegen var fri. Vi stoppet i Kinsarvik og spiste. Det var relativt fint over Hardangervidda. Og vi stoppet og tok noen bilder. Så bar det nedover til Gol og så opp igjen forbi Storefjell og Fagernes til Beitostølen. Men vi kjørte litt til over Valdresflya. Så kom tåken og det var ingenting å se. Vi parkerte på en parkeringsplass og spiste middag. Moreller fra hardanger til dessert. Det står en bobil fra før. Det lettet litt og vi skimtet et vann foran oss.
Matpause i Kinsarvik

ValdresflyaDag 2.
Tåken var lettet da vi våknet. I løpet av natten kom det flere bobiler. Flott å kjøre Valdresflya og Dovre. Temperaturen varierte fra 4 gr til 19 gr. Vi hadde en fin tur og hadde lyst å stoppe for å nyte været, men på grunn av at dette er en transportetappe valgte vi å kjøre. Jeg fyllte diesel og ser at. prisene varierer mye. Vi var innom Biltema og kjøpte strømforsyning, knagger og spray til å vaske vekk insekter fra ruten. Senere var vi innom en Extra og kjøpte mat. Til slutt stoppet vi på Gullberg camping.
Mektig og flott utsikt fra parkeringsplass i Valdresflya

Olan den helligeDag 3.
Det regnet mye, veldig mye i natt. Tyskerne var reist da vi våknet. Sola tittet fram og vi spiste frokost og kjørte til Stiklestad. Sola skinte og vi gikk forbi kirken og opp på plassen der spelet om Olav den hellige foregår 24-30. juli. Vi gikk ned til Statens vegvesen sitt vegmuseum. På området står Norges eldste monument.
På Stiklestad står statuen av Olav den heillige

Til del 1 Til del 2 Til del 3 Til del 4